Vilken härlig dag i solen! Iiiiskallt dock, men enligt mig är kombon med kyla och sol bland det bästa som finns. Så himla härligt när allting gnistrar så fint. Mina fingrar tyckte dock att det inte riktigt var lika härligt. Red i bara fingerhandskar idag, behöver nog skaffa något tjockare om det ska fortsätta vara såhär kallt. Min stora räddning idag var de små värmekuddarna som man kan lägga i handskarna och skorna. Helt underbara för den som lätt blir kall! 

Hästarna fortsätter att vara lika busiga som tidigare. Måste vara kylan som gör sitt till... Men det är ju bara kul när hästarna är på bra humör och tycker att det är roligt att jobba! 

Idag har jag och lillebror Jacob varit ute på första rundan med längdskidorna. Såå mysigt! Skulle dock sitta fint med några centimeter snö till...😉Den här kvällen är mysfaktorn så hög som den bara kan bli. Först testade jag och Julia på att göra ett yoga-pass framför TV:n. Det gick sådär, det slutade med att jag somnade mitt på golvet, vet inte riktigt hur jag lyckades med det... Jag tror att det var för att det gick lite för långsamt för min smak, haha! Efter det passade jag på att ha en goskväll i stallet. Det var verkligen helt underbart att få vara helt själv i stallet och bara pyssla och dona. Rykta hästarna, känna igenom dem ordentligt och tvätta svansarna. Ibland är det bara så skönt att få göra allt i lugn och ro och verkligen göra allt som man kanske inte riktigt tar sig tid till annars. 
 
Nu är det dock myskväll i soffan med Linus som gäller och på TV:n går inget sämre än Snowroller. Kan ju inte bli bättre! 


 
 
 
 
Hoppas ni alla fick en underbar jul. För min del blev det inte direkt ett normalt julfirande. Under förmiddagen var vi hemma hos mamma och pappa, sedan började jag jobba kl 14 och skulle sluta kl 23. Dessvärre fick jag jobba över så var inte ute på Väddö förrän kl 01. Men jag ska inte klaga. Jag fick iallafall träffa och umgås några timmar med mina familj(er). Fick ni några fina julklappar? Jag fick en mängd fantastiska saker, hade aldrig någonsin kunnat drömma om att jag skulle få alla dessa fina saker. Bland annat fick jag en superfin GHD- plattång av Linus i roséguld (dog av lycka). Jag fick även de här galet snygga ridbyxorna av mamma. Jag har tidigare gått och dreglat över dem på Hästshopen, så ni kan ju bara gissa hur glad jag blev när jag öppnade paketet....  De kommer verkligen bli mina nya favoriter. Både supersköna och supersnygga!