Hejsan hoppsan så var den veckan här veckan över. Den har gått sjukt fort och vi har gjort så otroligt många och roliga saker. Dubai överträffar förväntningarna tusen gånger om. Byggnaderna är gigantiska, klimatet underbart och aktiviteterna helt oslagbara. Som sagt så har vi varit upp i världens högsta byggnad, Burj Khalifa som är 828m högt. Vi har sett världens största vattenspel, åkt världens snabbaste berg- och dalbana ( 240km/h på Ferrari World) och shoppat i världens näst största köpcentrum som är stort som 50 fotbollsplaner (hej ont i fötterna..). Helt galet! Och det här är ändå inte allt.... 
 
Vi har ju även varit på ett grytm häftigt vattenland, åkt båt och varit på öken- safari där vi fick rida på kameler och åka jeep upp och ner för sanddynor. Den här resan har varit helt fantastisk! Jag kan knappt förstå att jag har fått göra allt det där, verkligen en resa för livet. 
 
Nu är jag dock väldigt glad över att vara hemma igen. Borta helt fantastiskt, men hemma alltid bäst! Skönt att få pussa på hästarna igen och framför allt att få mysa med vår lilla Lexie. 
 









Uppe i Burj Khalifa


Skönt att vara hemma igen
Och det tycker nog Lexie också...

Kommentera

Publiceras ej