Ännu en tävlingsdag är över och vi är nu på väg hem från Segerstas fina tävlingar. Idag har Lady gått två 5-års program. I första klassen blev hon lite spänd, men skötte sig ändå väldigt bra. De flesta hästarna var spända för miljön och kastade sig hej vilt (inte så konstigt med tanke på att det blåste halv storm), men Lady skötte sig förvånansvärt coolt och bra. Resultatet blev 67%. I andra klassen gick hon så bra som hon bara kan gå just nu. Hon var avslappnad och lyssnade bra på hjälperna. Resultatet blev 69% och en andra plats. Lady har skött sig fantastiskt bra och det känns superkul att veta att jag verkligen kommer få en trogen tävlingskompis i framtiden. Nu ska vi släppa 5-års klasserna för ett tag, åka hem och träna och så testar vi till hösten sen igen. 
Med oss idag var bästa Hanna! 
Som jag skrev i föregående inlägg så är det många saker som händer just nu. Men den största, roligaste och läskigaste händelsen tänkte jag berätta om nu! 

I måndags blev det klart att jag och Linus ska flytta. Vi ska inte flytta speciellt långt, men omställningen kommer nog bli rätt stor. Det är nämligen så att Linus pappa har köpt en gård i Söderbykarl som ligger ca 20 minuter utanför Norrtälje. Linus pappa kommer alltså att äga gården och bruka vissa delar medan jag och Linus kommer hyra huset, ridbanan och en av byggnaderna som kommer bli stall. Allt är lååångtifrån färdigplanerat och klart än... Det är en superfin gård, men som det också är väldigt mycket jobb med. Ska bli superkul, men också sjuk läskigt, haha! Fortsättning följer helt enkelt! 
Igelsta gård (bild tagen från hemjakt.se)

 Hallå där!
 
Vilket underbart väder vi har! Fullkomligt älskar våren när man känner att solen fyller en med energi. Det har hänt mycket de senaste dagarna som jag ska berätta mer om för er i ett inlägg senare ikväll. Så länge lägger jag ut några filmer på Thaleia.
 
Ha en mysig dag i solen!
 
/Vickan