Det känns så otroligt skönt att alla hästarna är igång igen. Eller ja, Florence får några veckor till på sig att växa och komma i kapp. Rumpan är just nu ganska så mycket högre än manken och hon är fortfarande väldigt kort i kroppen, så det känns bra att låta henne få lite tid på sig. Med Florence har jag ingen brådska eftersom hon inte ska prestera förrän på 4-års championatet om ett helt år.  Tanken är ju att hon ska bli en häst för framtiden så då är det lika bra att låta henne växa i sin egen takt. 

De andra hästarna känns faktiskt väldigt fina efter vilan. Micke börjar verkligen komma tillbaka till det han var innan operationen. Fortfarande saknas en del styrka och kondition, men lydnaden börjar äntligen bli någorlunda normal igen (pjuuh kändes ett tag som att vi fick backa tillbaka 20000 mil till lydnadsstadiet han var på vid 5 års ålder...). 

Thaleia känns fantastiskt fin. Det är helt otroligt hur mycket hon har utvecklas det här året och det ska bli riktigt kul att se hur hon fortsätter att utveckla sig här framöver. 

Lady och Danza kämpar på för fulla muggar de med. Lady kommer debutera sin första Msv C den 20/8 i Hallstavik och Danza trimmas inför Breeders i Flyinge. 

Sen har vi lilla Cherokee också, eller Busan som hon också kallas. Busan är ny sedan en vecka tillbaka då hon står hos oss på inridning. Busan har hittills skött sig riktigt bra med arbetet från marken och kan nu ha både sadel och träns på sig utan problem. Nästa steg är tömkörning. Alltid lika kul med nya projekt!! 

Thaleia från tävlingen i Hallstavik i våras. Foto: Ellie Dahlreus

// Vickan 

Kommentera

Publiceras ej