Vill bara kika in här och hälsa alla en härlig lördag. Jag har jobbat 11-20 idag och passar nu på att mysa framför melodifestivalen med min bebis. Mys när det är som allra bäst!
 
// Vickan 
Nu när det har varit sådant fint väder har jag passat på att bara njuta! Alla hästarna verkade glada över att se solen. Båda mina har fått varit ute i skogen och lufsat. Jag passade även på att frisera dem och ge var och en varsin ordentlig rykt. Det blir ju inte så mycket ork till sånt när vinterns mörker är framme. Sedan har jag även varit ute och sprungit och jag och mamma fixade till ridbanan nu när isen nästan är borta. Bra saker har hänt de senaste dagarna alltså!

/ Julia
Lik som människor, har alla djur något eget som gör dem speciella- oavsett om de är önskvärda egenskaper eller ej.

Wille tycker om att rulla sig, mycket. Han får till och med skrapsår på framsidan av kotor och knän ibland för att han gnuggar så. Under lersäsonger får jag inte bara spola ben utan det är hela hästen som måste badas. Han lyckas t.o.m. få lera på insidan av täckena. Sen är han väldigt kompissjuk också, Micke, framför allt, är hans bästis och Wille blir väldigt olycklig om de skiljs åt. Men det som gör Wille speciell är att han älskar sina katter. Han tycker dem är så intressanta och han njuter verkligen när någon utav dem hälsar på för en mysstund. Nu på senare tid har Tiger börjat sitta på Willes rygg titt som tätt för en powernap. 

Fille, min lilla filur, är ju världens snällaste fast än att hon har lite bus för sig när det är riddags. Om jag har en annan häst på gången utanför hennes box, då måste hon minsann visa att hon finns där och liksom fångar in armen när man går förbi så att man ska stå och kramas med henne istället. Dock så är hon en riktig nalle björn oavsett om hon är svartsjuk eller ej. Sen är hon ju en sån man bara kan parkera, ibland känner jag inte för att det är nödvändigt att sätta på grimman igen efter ett ridpass- ja, då står hon där helt lös på gången utan att röra sig en centimeter. Så är det också i boxen, skulle säkert kunna lämna dörren öppen hela natten och man skulle hitta henne kvar där inne på morgonen.

Sen får man inte glömma "lilla" Astrid! Astrid är en riktig Toker hon och har för sig mer knasiga saker än någon annan hund jag har stött på. Hon kan till exempel lyfta på locket med nosen till hennes mattunna för att berätta att nu är hon minsann hungrig. Men förutom att busa med Lexi, hålla koll på kossorna och äta allt som kommer i hennes väg, så försöker hon främst berätta att hon var född till knähund. Det är väldigt orättvist att Lexi blir buren hela tiden så när det väl händer att man orkar lyfta upp Astrid, ja, då stormtrivs hon!
/ Julia