Tänkte uppdatera er på tävlingsfronten gällande mig och Fille- nu är det bestämt att vi ska vara med i Dressage Clubs div1 lag! Så under hösten kommer vi fortsätta traggla oss igenom MSVB:4 och MSVB:5, vilket jag tycker känns alldeles utmärkt då vi fortfarande har mycket att putsa på i MSVA och St:George, trots att hon kan alla sakerna. Första omgången är 5:e September, så det är en stund kvar men innan dess så ska vi även hinna åka på ett meeting.

Det årliga meetinget Gripens RF anordnar är ju så himla roligt att det bara inte går att missa! I år ska jag rida "mellan rundan", alltså MSVB klasserna, av anledningen att vi inte är tillfullo redo och har många år på oss för att stressa vidare till något för svåra klasser. Hoppas bara på att Fille behåller lugnet nog för att gå på spåret och att jag  lotsar henne bäst jag kan så kommer det här gå galant!
En av mina favoritbilder på Fille från förgångna cupen.
/ Julia 
Plötsligt tog semestern slut. Imorgon är det dags för första arbetsdagen på PKC igen efter lite drygt 2 veckors ledighet. Det har varit fantastiskt att få vara ledig och hitta på andra saker än vad man normalt gör, men jag är också SÅ himla nöjd över att äntligen få sätta igång de flesta hästarna igen. I måndags red jag Lady och Danza för första gången sedan sommarvilan. Det var så kul! Micke och Plymout har ju varit igång under hela tiden, så jag har ju inte varit helt borta från hästarna, men man vill ju liksom rida... alla. Haha lite knäpp är jag nog allt😜 

Men men, det jag skulle komma till med det här inlägget är att jag har hittat en ny sida hos mig själv. Igår målade jag och mamma om min kista som behövde fixas till. Efter det fick jag lite blodad tand vilket ledde till att jag imorse åkte runt "hela" Norrtälje för att hitta allt material som jag behövde för att göra mina egna tränshängare. Därefter åkte jag hem till mamma och pappa, tog lite hjälp av dem och ett par timmar senare var de i princip klara. Jag har fortfarande lite kvar som behöver fixas till, men jag hoppas bli klar med allt imorgon. Ååå de kommer bli så fina! Längtar tills jag kan sätta upp dem på väggen i min framtida sadelkammare! 

Imorgon får ni se slutresultatet! 

// Vickan

Jaaaa!! I tisdags fick jag besked om att jag har kommit med på Svenska Ridaportförbundets talangsatsning nivå 3. Detta är en satsning som är för dressyrryttare, hoppryttare och fälttävlansryttare i hela landet. I satsningen ingår verkligen ALLT som man vill bli bättre på. Det är mental träning, fysträning, mediaträning, veterinärlära, träning för Lussan osv osv... Jag är så glad att jag har kommit med och hoppas nu att satsningen uppfyller alla förväntningar som man har fått efter att ha fått se upplägget. Första träffen är i augusti och kommer därefter att vara en helg ungefär var sjätte vecka. 

Utöver detta har jag även fått ett annat stort besked. Jag har nämligen kommit in på en Socionomutbildning som jag sökte i våras. Jag ansökte mestadels för att det var en kul grej och ifall jag skulle känna för att plugga i höst. När jag fick reda på att det endast var 11 personer som kom in så var jag säker på att det var kört, men så var det tydligen inte... I och med att vi ska flytta, att jag jag starta upp min verksamhet och att jag i framtiden vill jobba med hästar på heltid så har jag till 95% bestämt mig för att tacka nej.... Men har inte bestämt mig helt och hållet ännu. 

Förutom det här så är det mängder av andra beslut som ska tas och saker som planeras just nu. From 1 augusti får vi tillträde till gården och ska därmed börja renovera för fullt. Igår var vi på IKEA och planerade hur köket ska se ut. Inte lätt att tänka funktionellt och snyggt på samma gång, men jag tror att det blir bra! Det är så kul med allt som händer just nu! Jag kan garantera att vi inte går rastlösa en sekund😜

Medan vi var i Falsterbo hade Lexie semester med mina svärföräldrar. Av magens storlek att döma så verkar det inte ha gått någon nöd på henne under de dagarna. Enligt Linus mamma har hon levt på köttbullar, rostas och oxfilé... En riktig semesterfirare är vad hon är😜

// Vickan