Mina arbetsdagar är sällan den andra lik, men idag var jobbet lite mer annorlunda än vanligt. Idag har jag nämligen varit på Åland och haft träningar. Det är inte varje dag man åker Ålandsbåten till jobbet direkt😉 Men det har varit otroligt roligt! Under dagen har jag haft fyra lektioner och ridit en häst. Nu sitter jag på båten påväg hem igen och ikväll är det Halloweenparty som gäller. Eftersom att jag inte riktigt har ro att slösa bort tid med att bara sitta och chilla så passade jag naturligtvis på att byta om till Halloweenutklädnaden under båtresan. Förstår inte alls varför folk stirrar så konstigt🙈😂 

//Vickan
Nu är det bestämt att mitt tillskott efter Fille och Wille är världens goaste "lilla" Capital Dream. Halvsyskon med Fille efter Tinne Vilhemlsons Benetton Dream FRH 1301.

 Jag kommer ihåg hur jag under Tinnes ritt 2014 vid Djursholms tävlingarna sa att Ben var som en ung Anton fast med bättre bakben, vilket inte kan vara en så pjåkig kombo.Tänk då att Captial Dream får en skvätt av Bens gångarter ihop med Fille och hans mammas psyke, det kommer inte bli något annat än en fantastisk häst!

Han växer så det knakar och är tydligt störst av alla hans jämnåriga kompisar, snart är han lika stor som mamman känns det som. Kan inte vänta tills han får komma hem och jag får se honom varje dag. Molly kommer bli överlycklig att få en buskompis!Så söt så att man storknar! 

Och ganska lik pappa ändå 
/Julia 
Igår var det en aningen galen dag. Det börjar med att både Vickan och jag hux flux fick hänga med våra vänner Sara och Lotta, på Isabell Werth clinicen. En helmysig dag bara vi tjejer och ännu en otroligt inspirerande och givande tillställning!

All eloge till Isabell som tar över och äger ridhuset med sin utstrålning. En sådan stark och kunnig kvinna, man kan inte göra annat än att sitta bänkad och bara suga åt sig av allt hon säger. Roligt var det med så många duktiga ekipage och att mycket av det hon sa stämde överens med det Patrik sagt vid sin clinic och vad Åsa lär oss på träningarna. Toppen arrangemang av Årsta Runsten!


Men därefter så fick vi gasa järnet hem eftersom bara 20min efter hemkomst så skulle jag och mamma iväg på Div1 final. Tur är att mamsi alltid finns till hjälp och kunde bada och putsa i mitt ställe. Denna omgång var ännu en gång på Täbys anläggning där Fille blev superspänd och seg sist.. men nu var jag förberedd på detta och kunde hela tiden checka av att hon var med mig. Därav så gick hon bättre än på länge och vi snårpa åt oss 65% och en fjärdeplats individuellt, även laget kom fyra och jag är mer än nöjd! Fille har idag varit hos frisören och blev urtjusig! Skönt att få bort lite päls till kommande tävlingar och vinter. Hon börjar verkligen bli en stor och mer erfaren tjej nu, lilla Fjonkan./Julia