Igår var det en aningen galen dag. Det börjar med att både Vickan och jag hux flux fick hänga med våra vänner Sara och Lotta, på Isabell Werth clinicen. En helmysig dag bara vi tjejer och ännu en otroligt inspirerande och givande tillställning!

All eloge till Isabell som tar över och äger ridhuset med sin utstrålning. En sådan stark och kunnig kvinna, man kan inte göra annat än att sitta bänkad och bara suga åt sig av allt hon säger. Roligt var det med så många duktiga ekipage och att mycket av det hon sa stämde överens med det Patrik sagt vid sin clinic och vad Åsa lär oss på träningarna. Toppen arrangemang av Årsta Runsten!


Men därefter så fick vi gasa järnet hem eftersom bara 20min efter hemkomst så skulle jag och mamma iväg på Div1 final. Tur är att mamsi alltid finns till hjälp och kunde bada och putsa i mitt ställe. Denna omgång var ännu en gång på Täbys anläggning där Fille blev superspänd och seg sist.. men nu var jag förberedd på detta och kunde hela tiden checka av att hon var med mig. Därav så gick hon bättre än på länge och vi snårpa åt oss 65% och en fjärdeplats individuellt, även laget kom fyra och jag är mer än nöjd! Fille har idag varit hos frisören och blev urtjusig! Skönt att få bort lite päls till kommande tävlingar och vinter. Hon börjar verkligen bli en stor och mer erfaren tjej nu, lilla Fjonkan./Julia

Kommentera

Publiceras ej