Dagen och morgondagen spenderas här på vackra Strömsholm för talangträff nummer 2. Den här gången var det dags för uppsutten träff där dressyrryttarna har fått träna för Lussan, hoppryttarna för Jens Fredriksson och fälttävlansryttarna för Janne Jönsson. Förutom ridningen har vi även fått lägga mycket tid på att analysera varandras förtjänster om brister i ridningen.  Kul och nyttigt att även få granska ekipage i andra dicipliner.  En otroligt lärorik dag med andra ord! 

Med mig har jag Lady som har skött sig strålande. Lussan var imponerad över hennes energi och vilja. Vi fick träna mycket på att få henne att arbeta i ett lite lugnare tempo med längre steg och lägre form med mer kontakt. Jag fick även en hel del bra tips på hur jag kan räta till sitsen för att inverka så bra som möjligt. 

Under kvällen har vi haft mental träning med Johan Plate och imorgon är det träning för Lussan igen. Så kul!! Kram 
Vickan

1 kommentarer

mormor

08 Oct 2015 12:49

Tjoho vad du jobbar och hinner mycket. Hinner du sova och vila någon gång? Kul att ni har kunnat åka över med första flyttlasset nu. Det blir ju superfint i huset. Glöm inte att skriva en önskelista på saker ni behöver. Så skönt att hästarna går så bra.

Kommentera

Publiceras ej