Dagarna här nere är helt fantastiska. Jag älskar verkligen livet på tävling! Solsken, 15 grader och den ena magiska hästen avlöser den andra- vi har det rätt bra med andra ord! 

Gårdagens ritt med Danza gick både bra och dåligt. Danza skötte sig fantastiskt bra. Trots ett stort domarbord, gigantiska läktare och en stor jumbotron i ena hörnet gick hon som att det var ett vanligt pass på ridbanan hemma. Eller lite spänd är det klart att hon var men ändå, stor eloge till henne! 

Tyvärr tyckte inte domarna att det var så bra som jag hoppats på. Tråkigt, men kan inte göra så mycket mer än att träna vidare och försöka göra det ännu bättre imorgon! 

Jag är iallafall säker på att Danza kommer bli en fantastisk tävlingskamrat i framtiden!  

Julia har tagit massor av fina bilder som kommer läggas upp så fort vi kommer hem och har en dator med oss!! 
Kramar
Vickan


I onsdags hade både jag och Vickan varsin (som vanligt) lärorik och givande lektion för Åsa. På fredagskvällen var vi på en fantastiskt clinic för Patrik Kittel. Han är så komisk, ödmjuk och nytänkande- endast ett nöje att sitta de där tre timmarna och höra honom prata i ett. Väldigt roligt var det också att han tänker likt Åsa och vi kunde lätt känna igen oss i mycket av det övningar han föreslog. Ändå lyckades jag skriva ihop två sidor av anteckningar med nyttiga tips och trix.
På Söndagen var det dags för ännu en omgång av div1, det gick betydligt bättre den här gången trots att allt tycktes gå fel den dagen innan start. Jag tror dels att det berodde på Patriks tips om att skapa triggers för att komma till "hemmaridning" på tävling men också för att vi är på väg ur en så kallad mellanperiod. 

Nu är Vickan och jag som sagt här nere på Flyinge och får se fantastiska unghästar! Vi har ju massa tid mellan ritterna att bara sitta och njuta och lära från en sådan total miljö. Så när vi kommer hem blir det fotobomb för hela slanten. Ha det bra så länge!
/Julia 
Godmorgon! 

Med en förmiddagskaffe i handen och radionivån på högsta volym är Julia, Danza och jag på väg ner till Flyinge. Äntligen är det dags för Breedersveckan, något som vi har sett fram emot, planerat och tränat inför sedan i våras när vi lyckades kvala. Jag har aldrig varit på Flyinge under just denna vecka tidigare så det ska bli otroligt roligt och lärorikt. Danza har känts väldigt fin under den senaste tiden så nu gäller det bara att jag kan hålla huvudet kallt och att hon fortsätter i samma bana. 


Hoppas ni alla får en fin måndag! 
Kram
Vickan