Sitter i skrivande stund och äter frukost med mamma och pappa altanen. Har bott här över helgen medan Linus har varit i England och tittat på F1. Det har varit mysigt och lite skönt att liksom kliva tillbaka 2 1/2 år i livet och flytta ut i min stuga igen, ha 50 m till stallet osv. Men det ska också bli jättekul att han äntligen kommer hem igen idag!

Höet tog vi in med rekordfart i år. Med hjälp av Helena, Hanna och Anita så fick vi in 30 ton på två dagar. Vips så var det bara inne, så skönt! 


Mamma Mia in action! 


Hästarna fortsätter att bygga på magarna och manarna ute i beteshagen. Inte så kul nu när de elaka bromsarna börjar komma, men de senaste dagarna har de fått komma in och sova några timmar mitt på dagen. Något som verkligen var uppskattats. Danza stackarn stod med en underläpp som i hängande läge var typ 50 cm igår. Haha!


Mickes svullna ben börjar äntligen lägga sig så igår kunde vi ta en härlig och stillsam skrittur ute i skogen. Plymout gör nya framsteg för varje dag som går. Igår var hennes ägare här och tittade på henne och idag ska hon testa hoppa upp och rida. 

Livet rullar på helt enkelt här under semestern, bara i något lugnare takt än vanligt. 
// Vickan


Kommentera

Publiceras ej