I onsdags hade både jag och Vickan varsin (som vanligt) lärorik och givande lektion för Åsa. På fredagskvällen var vi på en fantastiskt clinic för Patrik Kittel. Han är så komisk, ödmjuk och nytänkande- endast ett nöje att sitta de där tre timmarna och höra honom prata i ett. Väldigt roligt var det också att han tänker likt Åsa och vi kunde lätt känna igen oss i mycket av det övningar han föreslog. Ändå lyckades jag skriva ihop två sidor av anteckningar med nyttiga tips och trix.
På Söndagen var det dags för ännu en omgång av div1, det gick betydligt bättre den här gången trots att allt tycktes gå fel den dagen innan start. Jag tror dels att det berodde på Patriks tips om att skapa triggers för att komma till "hemmaridning" på tävling men också för att vi är på väg ur en så kallad mellanperiod. 

Nu är Vickan och jag som sagt här nere på Flyinge och får se fantastiska unghästar! Vi har ju massa tid mellan ritterna att bara sitta och njuta och lära från en sådan total miljö. Så när vi kommer hem blir det fotobomb för hela slanten. Ha det bra så länge!
/Julia 

Kommentera

Publiceras ej