För ett tag sedan kom det upp på mitt Facebook-flöde att Patrik Kittel kommer hålla i en clinic den 25:e September (imorgon, weeee!!) i år på Strömsholm. Det tog inte många minuter innan jag, Vickan och mamma köpte biljetter för att se och lära av en utav världens bästa ryttare.
 
För er som funderar på att delta- Gör det, sista chansen nu. Det finns få människor som är så pedagogsika, kunniga, inspirerande och roliga som Patrik. Jag minns hur trollbindna publiken var i Globen för några år sedan när patrik demonstrerade till häst. Vi skrattade, applåderade och satt i undran hur han bar sig åt.
 
Länk till biljetter finns Här
Länk till Patriks dundersköna Instagram finns Här
 
Så här säger Equipe om kommande kväll-
"Patrik kittel är en välrenommerad man med många strängar på sin lyra. Han började som så många av oss sin karriär på ridskola och med en envis shettis. Han fick tjata sig till sin första häst och det var inte en färdig produkt utan en häst som Patrik fick kämpa med. I början av sin karriär har han både jobbat hos Rath och Balkenhol (två av Tysklands främsta tränare), där han fick jobba sig upp från stallgången till att få rida mer och mer. Nu har han utbildat ett 40 tal hästar till GP nivå, ridit i landslaget på EM, VM och OS samt flera världscup finaler. Senast blev det ju SM guld! Patrik är uttrycket ”rätt inställning” personifierad, med sin envishet och sin karisma håller han mottot ”Var glad” vilket man märker när man lyssnar på Patrik! 
Temat under kvällen är ryttaren. Ekipage från unghäst till svårklass kommer att delta och vi får följa hur Patrik jobbar med ryttaren för att få hästen att kunna prestera."
 
 
 
 Som jag har längtat efter den här dagen och imorgon är det dags!
 
/Julia

2 kommentarer

mormor

25 Sep 2015 10:56

Antar att ni är på väg nu till Strömsholm och är fulla av förväntan.Hoppas ni får en lärorik dag.Väldigt kul Julia att du hittade en så fin frack och att Victoria har fått lyse i köket,då kanske man kan se fram emot en kopp kaffe på "godset".Kramar till er alla.

mormor

27 Sep 2015 17:08

Berätta hur det var på Strömsholm. Behöver någon nya stickade vantar eller torgvantar?

Kommentera

Publiceras ej